DJ’s

Onze legendarische DJ's

Wouter

Samen met Phunk pannenkoekenbaas van Blue Bananas, onze lekkere achterburen. Heeft de platen zeker niet aan de wilgen gehangen en is ons nog geregeld trouw! Gelukkig maar, want waar Wouter draait is de kans op feest maximaal en hoor je arpeggio's en chord progressions die je doen huilen van geluk.

Phunk

Wat een heerlijke muziekkeuzes heeft deze mooie gast. 's Ochtends met de vingers in het pannenkoekenbeslag, 's Nachts langs het vinyl. Al jaren trouw aan onze mooie tent, voorheen als resident, nu op bijzondere momenten die hij altijd zelf nog bijzonderder maakt.

Gidion

Grootheid die elke Groningse nachtgast wel kent. Legt wekelijks zijn biceps op de CDJ's van Wolter Wolthers. Begrijpt feest, vrouwen en muziek. Doet zijn acts liever in 6 uur dan 2 minuten.

Lourens de Groot

Grote held vanaf de start van Wolter Wolthers. Niet alleen achter de decks waarbij hij disco, house en '90s doorelkaar roert en als een uniek recept op tafel zet, maar ook achter de schermen als mentor, booker en psycholoog voor iedereen die dat verdient.

Michiel Miguel Bankersen

De hete adem van deze Discoburgemeester zweeft sinds de eerste spijker in elke kier van onze burgemeesterswoning. Ramt net die heerlijke plaat erin als je net wegmoet, waarmee je plan bijtijds weg te gaan wederom eindigt in een complete ramp en die man met de hamer nog dagen naast je bed zal staan.

Thijmen

We all love Thijmen en de muzikale aura die om hem heen hangt. De escalatievogel belt gegarandeerd als hij achter onze decks staat, maar zo erg vinden wij dat niet.

Elzo Miedema

Vrolijke nachten gegarandeerd met deze geweldige man die je heupen urenlang laat bewegen als een bronstige kikker en je gezichtsplooi doet vervormen naar een immer lachende eend.

Rozie

Energierijke bom van muzikale vreugde, positiviteit en explosies. Stilstaan bij deze femme fatale gaat niet werken!

Jim Lok

Discobouwsteen van het Wolter Wolthers'DNA sinds 2015. Sandwicht hits, nieuwigheid en muzikale beukers tot een glad en gegarandeerd lekker geheel.

Brian Seip

Vroeguh in de club, sinds zijn verhuizing naar de Amsterdamse muziekscene op speciale avonden, nachten en ochtenden. Vaak in de duo met jeugdmaatje Lourens de Groot, maar ook alleen extreem lekker. Zijn kwaliteit, muziekkeuzes en skills staan garant voor actief bewegende knieën.